- Enthousiaste, betrokken en hardwerkende ondernemers -

GROETEN VAN DE GEZINSOUDERS

Wij zijn Jeroen en Doesjka van Stratum, gezinsouders, zorgondernemers en omdenkers. Jeroen is gedreven, creatief, een alleskunner en doorzetter; Doesjka is wat rustiger van aard, zorgt voor het overzicht en is dol op het verzinnen van spelen en verhalen.

Samen hebben we de wereldzeeën bevaren en vele tropische paradijzen aangedaan, maar zijn nu dagelijks bezig met het grootste avontuur ooit: Stamhuys en Stambacht. Eén ding is zeker, geen dag in ons leven is hetzelfde en dit werk verveelt nooit!

- Begeleider bij Stamhuys en STambacht -
Ik ben Mandy en werk als begeleider in de dagbesteding en soms ook in het gezinshuis. Deze combinatie vind ik erg leuk.

Met mijn positieve insteek en humor laat ik anderen zien dat het belangrijk is om altijd jezelf te mogen en kunnen zijn.

Mijn doel is om bij iedereen krachten en talenten omhoog te halen en ik zie graag wat juist wél mogelijk is!

- Begeleider bij STambacht -
Hallo allemaal,
Ik ben Mieke. Vanaf het begin ben ik werkzaam binnen STtambacht als begeleider. De uitdaging was enórm en helemaal in mijn straatje.

Mijn levensmotto is namelijk: ”Wie geen risico’s neemt, zal nooit champagne drinken”, dus deze overstap paste mij als een nieuwe jas!

Eindelijk een werkplek waar ik met mijn creativiteit, humor en open blik ervoor kan zorgen dat onze medewerkers zich fijn voelen en elke dag, net als ik, fluitend aan een nieuwe dag mogen beginnen.

- Begeleider bij STambacht en Stamhuys -
Hoi,
Ik ben Sam en ik werk zowel bij STambacht als in het gezinshuis. Ik ben een rustig persoon die met humor en grapjes onze medewerkers van de dagbesteding positief probeer te begeleiden.

In het gezinshuis vind ik het leuk om met de kinderen en jongeren activiteiten te ondernemen. De leukste activiteit om te doen vind ik samen leren koken van lekkere en gezonde gerechten.

In mijn vrijetijd haal ik plezier en energie uit het leidinggeven bij Scouting.