- Enthousiaste, betrokken en hardwerkende ondernemers -

GROETEN VAN DE GEZINSOUDERS

Wij zijn Jeroen en Doesjka van Stratum, gezinsouders, zorgondernemers en omdenkers. Jeroen is gedreven, creatief, een alleskunner en doorzetter; Doesjka is wat rustiger van aard, zorgt voor het overzicht en is dol op het verzinnen van spelen en verhalen.

Samen hebben we de wereldzeeën bevaren en vele tropische paradijzen aangedaan, maar zijn nu dagelijks bezig met het grootste avontuur ooit: Stamhuys en Stambacht. Eén ding is zeker, geen dag in ons leven is hetzelfde en dit werk verveelt nooit!

- Pedagoog bij Stamhuys en STambacht -
Ik ben Mandy de Boer en werk als pedagoog bij Stamhuys en STambacht, deze combinatie vind ik erg leuk.

Met mijn positiviteit en humor laat ik anderen zien dat het belangrijk is om altijd jezelf te mogen en kunnen zijn.

Met de juiste begeleiding haal ik de krachten en talenten omhoog, ik zie graag wat juist wél mogelijk is!

- Begeleider in Het Stamhuys -
Hallo,
Ik ben Caroline Westerveen en werk met veel plezier als begeleider in Het Stamhuys. Ik vind het heerlijk om een onderdeel te zijn van ``het gezin``. Zoals mijn zoontje zei:``we hebben er een familie bij gekregen`` en zo voelt dat ook.
Ik sta positief in het leven, hou van een uitdaging en van gezelligheid. Dansen, zingen, mountainbiken, de natuur in, lekker eten, sporten, spelletjes spelen...ik doe graag mee!

Mijn motto: iedereen heeft kwaliteiten en talenten, je moet ze alleen willen/kunnen zien en er iets mee doen!

- Begeleider op Stambacht -
Hallo allemaal,
Ik ben Mieke.
Vanaf het begin ben ik werkzaam binnen Stambacht als begeleider.

De uitdaging was enórm en helemaal in mijn straatje.
Mijn levensmotto is namelijk: ”Wie geen risico’s neemt, zal nooit champagne drinken”, dus deze overstap paste mij als een nieuwe jas!

Eindelijk een werkplek waar ik met mijn creativiteit, humor en open blik ervoor kan zorgen dat onze medewerkers zich fijn voelen en elke dag, net als ik, fluitend aan een nieuwe dag mogen beginnen.