-gezinshuis -

V.O.F. Stamhuys

VOF Stamhuys is een zelfstandige zorginstelling, waarbij het kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de ISO 9001 normering, geschikt is voor implementatie van wet- en regelgeving en effectief is in de realisatie van organisatiedoelstellingen.

Daarnaast heeft het gezinshuis het Keurmerk Gezinshuizen, wat inhoudt dat we voldoen aan de kwaliteitscriteria zoals vastgelegd in het kwaliteitshandboek Gezinshuizen.

- HET STAMHUYS -

Met dit certificaat is Stamhuys lid geworden van de ELAN groep: een coöperatie van zelfstandige en kleinschalige woonzorgaanbieders. Het zijn vrijgevestigden die geen toplaag wensen in de zorg en graag alles zelf doen, want dan doen we het ’t best.

Het zijn enthousiaste, betrokken en hardwerkende ondernemers in de zorg die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en samenwerken waardoor we elkaar werk uit handen nemen en er daardoor meer tijd en aandacht is voor de bewoners.

De dagelijkse begeleiding is in handen van Jeroen en Doesjka van Stratum, twee gedreven zorgprofessionals, beiden SKJ geregistreerd. Na een wereldreis per zeilboot van Nederland naar Nieuw Zeeland (met hun twee kinderen) ontstond langzaam het idee een gezinshuis te beginnen en in 2017 kochten ze hiervoor een geschikte woning en was Stamhuys al snel een feit.

Doesjka staat voor rust, structuur en creativiteit; een warme, meedenkende liefdevolle vrouw. Jeroen is gepassioneerd, doet wat hij zegt en zorgt voor ontwikkeling en uitdaging, waarbij niets hem te gek is. Twee verschillende mensen die voor elkaar, hun kinderen en medebewoners door het vuur gaan en zoveel mogelijk willen halen uit het leven.